GRATIS leverans från 3600 SEK - Leverans inom 5 arbetsdagar - Byte inom 14 dagar efter leveransmottagande

Vi håller goda priser och bibehåller den högsta kvalitén.

Kashmirblogg Peter Greša

Vi vet att priset är ofta den avgörande faktorn som avgör om kunden köper eller inte. Vi försöker inte vara den billigaste butiken, men vårt mål är att bekväma och lyxig kashmirkläder ska även kunna köpas av de som annars skulle föredra, till exempel, fårullen eller något syntetiskt material.

Vi håller våra priser låga. Vi säljer utan förmedlare.

Vi gör vårt bästa för att inskränka kostnader. Vi har inte onödiga mellanhänder, inga förmedlare och vi samarbetar inte med grossister och distributionsföretag. Vårt mål är att få handvävda kashmirprodukter av hög kvalité till kunden genom den kortaste och rakaste vägen - genom den enda byrån i varje land där vi väljer att sälja - Mahogany.se är vår enda agent för Sverige. Med denna affärsstrategi har vi råd att ge lägre priser än våra konkurrenter, medan våra produkter är gjorda av den finaste kashmiren.

Vad sparar vi inte på? På service och kundvård.

Många handlare har råd med ett bra pris bara för att de är snåla på kundvård. Hos oss kommer du inte att träffas med detta synsätt. Olämplig storlek, färg eller uppfyllde kashmirprodukten helt enkelt inte dina förväntningar? Utan onödiga frågor och förseningar kommer vi att ersätta varan eller återbetala dina pengar.