GRATIS leverans från 3600 SEK - Leverans inom 5 arbetsdagar - Byte inom 14 dagar efter leveransmottagande

Vilka är vi?

Kashmir är kärlek vid första beröring. Du kan känna den känsliga mjukheten och värmen – du upptäcker snabbt att du i handen håller något helt speciellt. I tidigare dagar kallades detta material av extraordinär kvalitet för "fiber av kungar" som översättas till "kunglig material." Idag behöver man inte vara en kung för att njuta av den lyxiga kashmiren på huden. Kashmirkläder är inte det billigaste du kan köpa, särskilt om de är handvävda och tillverkade av garn med bästa kvalitet – det finns bara en mycket begränsad mängd per år och det är också anledningen till de höga kostnaderna för detta material. En kashmirtröja är helt klart en långsiktig investering. Med rätt skötsel kan den se ut som ny även efter många år, den förlorar inte färg och håller sin form. Det är inte uteslutet att nästa generation kan ärva den efter dig i framtiden.

Vi är kashmirexperter

Vi är ett litet familjeföretag som har börjat att importera kashmirkläder från Nepal 2011. Produktionsbolaget som vi samarbetar med ligger nära huvudstaden Katmandu. I slutet av 2011 började vi med våra första internetbutiker i Slovakien och Tjeckien, idag skickar vi våra produkter till tiotals andra länder. Kvalitet och exklusivitet av våra produkter är anledningen till att kunder från hela världen – till exempel från Sydamerika, Asien och Mellanöstern – beställar varor hos oss. Under denna tid har vi utökat sortimentet till kläder tillverkade av andra naturmaterial. Våra produkter kan endast köpas i vår internetbutik, ingen annanstans. Vi exporterar från vårt slovakiska lager och levererar till Sverige inom några arbetsdagar.

Toppkvalitet

Det finns många skillnader mellan oss och andra säljare av kashmirkläder. Den största skillnaden är tillräckligt sortiment. Vi fyller på med nya produkter hela tiden, men vanligen erbjuder vi mer än 200 olika modeller av dam- och herrtröjor. Nästan alla finns i storlekarna från XS till XXXXL och du kan välja mellan dussintals olika färger. Varje år på hösten kommer vi med en ny kollektion och vi erbjuder också möjligheten att individuellt skräddarsy kläderna – om du är intresserad, kontakta oss för mer information via e-post.

En annan väsentlig skillnad är kvaliteten. Vårt sortiment är handgjort av kashmirgarn som har en radie som är mindre än 0,0155 mm. Många andra leverantörer försöker att minimera kostnaden genom att producera i Kina med hjälp av grövre och billigare garn. Som resultat kan produkten vara kliande och av dålig kvalitet – var försiktig även om produkten är märkt "100% kashmir," eftersom detta inte nödvändigtvis garanterar kvalitet. Vi rekommenderar att bortse sådana billiga erbjudanden och att inte köpa kashmirvaror från stora detaljhandelskedjor.

Handla säkert

Vi garanterar kvaliteten på våra produkter och en säker handel. Utan någon anledning kan du skicka tillbaka varan och vi kommer omedelbart att återbetala dina pengar eller byta ut varorna. För våra kunder erbjuder vi enastående service – om din tröja förstörs oavsiktligt, vi kan laga den åt dig. Om du har några frågor eller önskemål, kontakta oss.