GRATIS leverans från 3600 SEK - Leverans inom 5 arbetsdagar - Byte inom 14 dagar efter leveransmottagande

Pashmina är en pärla i kashmirprodukter - Diamond eller Platinum?

Kashmirblogg Peter Greša

Pashmina tillhör det mest eleganta, som produceras av kashmirgarnet. Det används mjuk underull av kashmirgetter, som bearbetas med traditionella handmetoder. Resultatet är en modeaccessoar som med sin mjukhet, färg och skönhet charmade kvinnor över hela världen under flera århundraden. Under senare år är pashmina igen på toppen av sin popularitet. Detta berodde främst på berömda Hollywood skådespelerskor såsom Angelina Jolie och Nicole Kidman, som gillar att dekorera sig med pashmina. Tack vare påverkan av Hollywood på modevärlden är pashmina nu mycket populär inte bara i USA utan också i Europa, Sverige inkluderat.

Kashmirtröjor väljs enligt antalet skikt av vilka de är vävda. Den grundläggande parameter när man väljer en pashmina är dess sammansättning. I vår e-butik hittar du två grundläggande råd pashmina - Diamond och Platinum. Båda hör till det bästa av det som världen erbjuder inom handvävda sjalar.

Diamond kollektion

Pashmina Diamond rådet är exklusiva modeaccessoarer som du använder vid alla tillfällen där du behöver att vara exceptionella. Mättade färger, opretentiös elegans och använda 100% kashmir av högsta kvalitet gör den här serien en riktig diamant bland kashmir sjalar.

Platinum kollektion

Pashmina sortimentet Platinum kombinerar skönhet och användbarhet av två lyxiga naturmaterial - de är vävda av 70% kashmir och 30% silke. Pashmina rad Platinum är slät, tunn, men ändå mycket bekväm att bära. Sjalar är vävda i starka färger eller har print.