Kundvagn
0 | 0,00 kr.
Kundvagnen är tom
Först lägg till varor
  • Lyxvaror av hög kvalitet. 100% kashmir
  • Skriv till oss!info@mahogany.se
  • Har du frågor?+ 421 918 471 148 ?

Grossistledet

Har du en fysisk butik och du vill sälja våra produkter? Kontakta oss så skickar vi dig vår prislista och villkor för samarbetet. Observera att vi inte levererar varor till webbutiker.

Våra tröjor, sjalar och accessoarer tillverkas manuellt i Nepal av de finaste naturfibrerna av förstklassigt material. Med många års erfarenhet inom produktion av kashmirkläder kan vi erbjuda förstklassiga produkter till konkurrenskraftiga priser.

Anledningen till de attraktiva priserna är det faktum att vi inte säljer våra varor grossist från detaljhandelsbutiker – leveranstiden är ca 5 veckor. Om du gör en beställning hos oss, tillverkas varorna speciellt för ditt företag/märke, varorna kan även ha etiketter med din logotyp. Under produktionen kan vi anpassa oss till dina individuella behov.

Förutom kvalitet är vår främsta prioritet ett brett utbud. Varje höst kommer vi med en ny kollektion och vi erbjuder vanligtvis mer än 200 olika modeller av tröjor i storlekar från XS till XXXXL, där du kan välja bland dussintals olika färger.